Kijk video's in een TikTok-serie

Ga naar een onderdeel:

Wat is Series op TikTok?  •  Toegang tot series vanuit TikTok  •  Een serie kijken  •  Een serie beoordelen  •  Een terugbetaling voor een serie verzoeken

Wat is Series op TikTok?

Series bieden exclusieve en premiumvideopakketten geproduceerd door makers. Series zijn te koop via het profiel van de maker en via aan TikTok-video's toegevoegde links.

Toegang tot series vanuit TikTok

Je kunt toegang tot een serie kopen via het profiel van de maker of via een TikTok-video, als de maker er een link aan heeft toegevoegd.

Zo koop je toegang tot een serie via het profiel van de maker:
1. Tik in de TikTok-app op Series in het profiel van de maker.
2. Tik op een serie die je wilt kopen.
3. Blader om de lijst met video's in de serie te bekijken. Je aankoop omvat toegang tot alle in de serie vermelde video's.
4. Tik op Kopen en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Zo koop je serietoegang via een TikTok-video:
1. Tik in de TikTok-app op de serielink boven de gebruikersnaam van de maker in de TikTok-video.
2. Blader om de lijst met video's in de huidige serie te bekijken. Tik op Alle series weergeven als je een lijst wilt zien van alle series van de maker. Je aankoop omvat toegang tot alle in de serie vermelde video's.
3. Tik op Kopen en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Een serie kijken

Als je de betaling hebt voltooid, kun je de video's in de serie kijken.

Zo kijk je een gekochte serie:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op Menu en selecteer vervolgens Series.

Je hebt ook toegang tot gekochte series vanuit je meldingen, favorieten en het profiel van de maker.

Een serie beoordelen

Je kunt beoordelingen geven voor gekochte series. Beoordelingen worden gepubliceerd op de pagina van de serie.

Zo geef je een beoordeling:
1. Ga naar de serie die je wilt beoordelen.
2. Tik bovenaan op Menu en selecteer vervolgens Deze serie beoordelen.
3. Selecteer een beoordeling.
4. Tik op Verzenden om te voltooien.

Een terugbetaling voor een serie verzoeken

Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je binnen 14 dagen na je aankoop terugbetaling verzoeken voor een TikTok-serie, mits je niet meer dan 25% van de serie hebt bekeken. Ook kun je terugbetaling verzoeken als de serie door ons wordt verwijderd wegens overtreding van onze Communityrichtlijnen of Gebruiksvoorwaarden.

Zo verzoek je een terugbetaling:
1. Ga naar de serie waarvoor je terugbetaling wilt.
2. Tik bovenaan op Meer opties en selecteer vervolgens Terugbetaling verzoeken.
3. Selecteer een reden voor het terugbetalingsverzoek en tik vervolgens op Verzenden.
4. Tik op Bevestigen om te voltooien.

Eenmaal verzonden, wordt je verzoek bekeken en krijg je een melding als je terugbetaling is goedgekeurd. Wanneer je terugbetaling verzoekt, kun je de serie niet langer bekijken.

Onthoud:
•  Wij behouden ons het recht voor om je een gedeeltelijke of volledige terugbetaling te geven in overeenstemming met de Seriesvoorwaarden.|
•  Terugbetalingen worden verwerkt via je oorspronkelijke betaalmethode.
•  Het kan tot 30 dagen duren voordat je terugbetaling op je account is bijgeschreven, afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt om de aankoop te doen.