Je favoriete films en tv-programma's

Ga naar een onderdeel

Over links naar films en tv-programma's op TikTok  •  Een film of tv-programma opslaan op TikTok  •  Je opgeslagen films en tv-programma's vinden

Over links naar films en tv-programma's op TikTok

Makers kunnen links naar films en tv-programma's toevoegen aan hun TikTok-video's. Je kunt deze links gebruiken om meer te weten te komen over de film of het tv-programma, aan de film of het tv-programma gerelateerde TikTok-video's kijken en de film of het tv-programma toevoegen aan je favorieten.

Een film of tv-programma opslaan op TikTok

Zo voeg je een film of tv-programma toe aan je favorieten:
1. Ga in de TikTok-app naar een video die een link naar een film of tv-programma bevat. Afhankelijk van je leeftijd zijn sommige links mogelijk niet beschikbaar voor je.
2. Tik op de link naar een film of tv-programma boven de videobeschrijving.
3. Tik op Toevoegen aan favorieten.

Je opgeslagen films en tv-programma's vinden

Zo ga je naar je opgeslagen films en tv-programma's:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op de Favorieten-knop.
3. Tik op Films en tv. Je moet mogelijk naar links vegen.