Boeken

Ga naar een onderdeel

Boekenlinks gebruiken op TikTok  •  Een boek toevoegen aan een TikTok-video

Boekenlinks gebruiken op TikTok

Als maker kun je links naar boeken toevoegen aan je TikTok-video's. Kijkers kunnen deze links gebruiken om meer te weten te komen over een boek, om aanbevelingen te krijgen voor vergelijkbare boeken, om een beoordeling te geven en om [het boek op te slaan in hun favorieten].

Een boek toevoegen aan een TikTok-video

Zo voeg je een boek toe aan je TikTok-video:
1. Tik in het scherm Plaatsen op Link toevoegen.
2. TIk op Boeken en zoek een boek of selecteer een titel uit de lijst Trending in het zoekscherm. Afhankelijk van je locatie, zijn sommige boeken mogelijk niet beschikbaar voor je.
3. Tik op Toevoegen om door te gaan. Je kunt maximaal 5 boeken toevoegen.
4. Maak eventuele aanvullende wijzigingen in het scherm Plaatsen en tik op Plaatsen om te voltooien. De geselecteerde titel(s) worden weergegeven boven je videobeschrijving.