Makerstools op TikTok

Ga naar een onderdeel

Wat zijn Makerstools op TikTok?  •  Toegang tot Makerstools  •  Functies in Makerstools

Wat zijn Makerstools op TikTok?

Makerstools zijn geavanceerde functies die je helpen je kanaal te laten groeien en je inzicht geven in hoe je content presteert. Makerstools zijn beschikbaar voor zowel persoonlijke als zakelijke accounts.

Lees meer over het Makerscentrum voor een uitgebreide lijst van Makerstools die beschikbaar zijn in een webbrowser.

Toegang tot makerstools

1. Tik onderin de TikTok-app op
Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop
Menu ☰.
3. Tik op
Makerstools en vervolgens op de tool die je wilt bekijken.

Functies in makerstools

Je hebt bij makerstools toegang tot de onderstaande functies. Houd er rekening mee dat sommige van deze functies mogelijk nog niet beschikbaar zijn in je regio en dat voor sommige functies specifieke criteria gelden waaraan je moet voldoen om toegang te krijgen tot de tools.

Tools
•
Analyse: bekijk het totale aantal weergaven, netto volgers en likes. Tik bovenaan op Alles weergeven om individuele videometrieken te bekijken of tik op Je nieuwste bericht onder Analyse.
•
Verdienen: gebruik verdienfuncties zoals Videocadeau, Abonnement of Series.
•
Meer tools: toegang tot meer functies en tools zoals Promotie en Artiestenhub.
•
Voor inspiratie: verken trending video's die vergelijkbaar zijn met die van jou.

LIVE
•
Updates: bekijk aankondigingen over wat er nieuw is.
•
LIVE-analyses: bekijk het totale aantal weergaven, nieuwe volgers, Diamantensaldo en gevers.
•
Kijkersranglijst: kom meer te weten over de klassering van je LIVE-kijkers.
•
Tools en bronnen: gebruik en bekijk functies gerelateerd aan je LIVE-video's, waaronder Herhaling, LIVE-evenementen, Abonnement, LIVE-makershub en meer.
•
Activiteiten: neem deel aan LIVE-campagnes en voltooi taken om van meer LIVE-functies te genieten.

Instellingen
Tik op de knop
Instellingen bovenaan voor toegang tot bepaalde video-instellingen.
•
Advertentie-instellingen: je kunt adverteerders toestaan je bericht te gebruiken in hun advertenties.
•
Controle van auteursrechten videogeluid: je kunt automatisch controleren bij elk nieuw bericht.