STEM-feed

Ga naar een onderdeel

Wat is de STEM-feed op TikTok?  •  Hoe je STEM-feed vindt  •  Wie de STEM-feed kan zien  •  Hoe je de STEM-feed weergeeft of verbergt  •  Welke content komt in aanmerking voor de STEM-feed?  •  Hoe kiest TikTok welke content wordt weergegeven in de STEM-feed?

Wat is de STEM-feed op TikTok?

De STEM-feed toont video's over wetenschap, technologie, techniek en wiskunde op TikTok.

Ontdek meer over de STEM-feed.

De STEM-feed vinden

De STEM-feed bevindt zich naast de Volgend-feed.

Wie de STEM-feed kan zien

De STEM-feed is optioneel. Je kunt de feed in-/uitschakelen in de instellingen.

Hoe je de STEM-feed weergeeft of verbergt

Zo beheer je de STEM-feed:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰ en selecteer Instellingen en privacy.
3. Tik op Contentvoorkeuren.
4. Tik op STEM-feed en schakel de feed in of uit.

Welke content komt in aanmerking voor de STEM-feed?

We streven ernaar om content in de STEM-feed geschikt te houden voor een publiek van 13 jaar en ouder. Dit kan onder andere content uit de 'Voor jou'-feed zijn. Als een video wordt verwijderd of privé wordt gemaakt in de 'Voor jou'-feed, wordt deze automatisch verwijderd uit de STEM-feed. Openbaar beschikbare content op TikTok uit elke regio kan worden weergegeven in de STEM-feed, zelfs als de STEM-feed niet beschikbaar is in die regio.

Hoe kiest TikTok welke content wordt weergegeven in de STEM-feed?

De STEM-feed biedt een grote verscheidenheid aan content op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde. We gebruiken interne systemen om STEM-gerelateerde video's te vinden en werken samen met een externe partner om te controleren of de content geschikt is voor de STEM-feed en met een externe factcheckingorganisatie om de betrouwbaarheid van de gepresenteerde informatie te beoordelen. Als content niet beide controles doorstaat, komt deze niet in aanmerking voor de STEM-feed.