Vrienden uit je contacten vinden

Om mensen die je misschien kent makkelijker op TikTok te vinden en volgen, kun je ervoor kiezen je telefooncontacten te synchroniseren met je TikTok-account.

Om vrienden te zoeken in je contacten:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op Vrienden toevoegen.
3. Tik naast Contacten op Zoeken.
4. Geef TikTok toegang tot je contacten. Je wordt naar je apparaatinstellingen geleid.
5. Zoek vrienden en volg ze.

Om synchronisatie van contacten uit te schakelen:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de Menu-knop.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Privacy en vervolgens op Contacten en Facebook-vrienden synchroniseren.
5. Schakel de instelling Contacten synchroniseren uit.

Onthoud dat als je de toegang van TikTok tot je telefooncontacten verwijdert in je apparaatinstellingen, we geen contacten meer synchroniseren, hoewel we accounts zullen blijven voorstellen uit je eerder gesynchroniseerde contacten. Als je al je telefooncontacten die met TikTok zijn gesynchroniseerd wilt verwijderen en de synchronisatie van contacten op alle apparaten wilt stoppen, kun je Eerder gesynchroniseerde contacten verwijderen selecteren voor de instelling Contacten en Facebook-vrienden synchroniseren.