Je favoriete boeken

Ga naar een onderdeel

Over boekenlinks op TikTok  •  Een boek opslaan op TikTok  •  Je opgeslagen boeken vinden

Over boekenlinks op TikTok

Makers kunnen links naar boeken toevoegen aan hun TikTok-video's. Je kunt deze links gebruiken om meer te weten te komen over een boek, om aanbevelingen te krijgen voor vergelijkbare boeken, om een beoordeling te geven en om het boek op te slaan in je favorieten.

Een boek opslaan op TikTok

Zo voeg je een boek toe aan je favorieten:
1. Ga in de TikTok-app naar een video die een boekenlink bevat.
2. Tik op de boekenlink boven de videobeschrijving.
3. Tik op Toevoegen aan favorieten.

Je opgeslagen boeken vinden

Zo ga je naar je opgeslagen boeken:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op de Favorieten-knop.
3. Tik op Boeken. Je moet mogelijk naar links vegen.