Films en tv-programma's

Ga naar een onderdeel

Content uit een film of tv-programma plaatsen  •  Links naar films en tv-programma's

Content uit een film of tv-programma plaatsen

Wanneer je content uit een film of tv-programma plaatst, voegen we automatisch een link aan je video toe. Kijkers kunnen deze links gebruiken voor het volgende:
•  Meer informatie lezen over de film of het tv-programma.
•  TikTok-video's kijken die zijn gekoppeld aan de film of het tv-programma.
•  Tickets kopen voor de film als deze te zien is in de bioscoop, of de film of het tv-programma online kijken als dit mogelijk is.
•  De film of het tv-programma opslaan in hun Favorieten.

Links naar films en tv-programma's

Wanneer we detecteren dat je bericht content uit een film of tv-programma bevat, ontvang je de melding dat we automatisch een link naar de film of het tv-programma hebben toegevoegd aan de video's die je hebt geplaatst. Je kunt je meldingen beheren door de instelling Meldingen ontvangen in of uit te schakelen.

Belangrijk om te weten:
•  Je kunt de instelling Links naar films en tv-programma's toestaan op elk moment uitschakelen.
•  Je kunt een link altijd verwijderen in de instellingen van de video als je denkt dat de link ten onrechte is toegevoegd.
•  Nieuwe links naar films of tv-programma's hebben geen invloed op bestaande links bij je video.