Delen

Naar een onderdeel springen

Video's  •  Profielen  •  Geluiden  •  Hashtags

Video's

Je kunt trending geluiden, makers of video's delen met vrienden, familie en je bredere community binnen TikTok of via andere sociale media.

Zo deel je een TikTok-video:

1. Ga in de TikTok-app naar de video.
2. Tik op de knop Delen.
3. Kies hoe je de video wilt delen.
4. Volg de instructies voor het platform dat je selecteert.

Als je een video naar een vriend stuurt op een ander platform, sturen we de video ook naar die vriend op TikTok, als deze tenminste op de gedeelde link klikt en directe berichten van anderen toestaat.

Zo download je een TikTok-video:

1. Ga in de TikTok-app naar de video.
2. Tik op de knop Delen.
3. Tik op Video opslaan. Alleen video's waarvoor de toestemming Videodownloads is ingeschakeld, hebben deze optie. Alleen video's die videodownloads toestaan, hebben deze optie.

Profielen

Zo deel je je profiel:

1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op je profielfoto.
3. Kies hoe je je profiel wilt delen.

Zo deel je je profiel met een QR-code:

1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op de QR-codeknop naast je gebruikersnaam of tik op de Menu-knop bovenaan en tik vervolgens op Mijn QR-code.
3. Kies hoe je je profiel wilt delen.

Zo deel je het profiel van een andere maker:

1. Ga in de TikTok-app naar het profiel van de maker.
2. Tik op de profielfoto of op de knop Meer acties bovenaan.
3. Kies hoe je het profiel wilt delen.

Geluiden

Zo deel je een geluid:

1. Ga in de TikTok-app naar het geluid door op de knop Geluid onderaan een video te tikken of door in te voeren wat je zoekt in de zoekbalk bovenaan.
2. Tik op de knop Delen bovenaan.
3. Kies hoe je het geluid wilt delen.

Hashtags

Zo deel je een hashtag:

1. Ga in de TikTok-app naar de hashtag door op de hashtag in de beschrijving van een video te tikken of door in te voeren wat je zoekt in de zoekbalk bovenaan.
2. Tik op de knop Delen bovenaan.
3. Kies hoe je de hashtag wilt delen.