Duetter

Gå til en del

Hva er Duett på TikTok?  •  Opprette en duett med en annen persons video  •  Administrere personverninnstillinger for Duett for alle videoene dine  •  Administrere personverninnstillinger for Duett for én av videoene dine  •  Administrere Duett-videoer som er assosiert med videoen din

Hva er Duett på TikTok?

Med Duett kan du publisere videoen ved siden av en video fra en annen skaper på TikTok. En duett inneholder to videoer i en delt skjerm som spilles av samtidig. Husk at du må ha en offentlig konto for å tillate at andre bruker videoene dine i en duett.

I innstillingene kan du velge hvem som kan lage duetter med videoene dine:
I personverninnstillingene på kontoen din kan du velge hvem som kan lage duetter med videoene dine:
•  Alle: Hvis du velger Alle og du har slått på Duett, kan alle bruke videoen din i en duett.
•  Venner: Hvis du velger Venner og du har slått på Duett, kan bare vennene dine bruke videoen din i en duett. Venner er personer på TikTok som du følger og som følger deg tilbake.

Du kan slå av Duett for alle videoene dine i én operasjon i personverninnstillingene. Dette betyr at du slipper å gå til hver av videoene dine for å slå av Duett.

Du kan slå på eller av Duett for hver enkelt video:
Du kan slå på eller av Duett før du publiserer en video, eller for en eksisterende video.
•  Hvis du slår på Duett: Gruppen du valgte i innstillingen for Duett for alle videoene dine, kan bruke videoene dine i duetter. Hvis du for eksempel velger å tillate at bare venner kan bruke videoene dine i duetter, er det bare dine venner som kan bruke denne videoen i duetter hvis du slår på Duett for én bestemt video.
•  Hvis du slår av Duett: Andre kan ikke bruke videoen din i duetter.

Ting å være klar over når du tillater at andre kan bruke videoen din i duetter:
•  Den personens personverninnstillinger vil styre hvem som kan se, kommentere, laste ned eller samhandle med duetten.
•  Duetten vises bare i profilen til personen som tok opp duetten. Den opprinnelige videoen din vises bare på profilsiden din.
•  Hvis du tillater at andre bruker videoen din i duetter, men deretter endrer innstillingene til å begrense hvem som kan bruke videoen din, eller du sletter videoen, vil eksisterende duetter som allerede har blitt opprettet, bli værende på TikTok. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du rapportere videoen.

Hvis du er under 18 år:
Se gjennom Innstillinger for personvern og sikkerhet for brukere under 18 år for mer informasjon om innstillinger for Duett.

Bruke en annen persons video i duetter

Slik bruker du en video i duetter på TikTok:
1. I TikTok-appen trykker du på Del-knappen ved siden av videoen du vil bruke i en duett.
2. Trykk på Duett nederst.
3. Velg blant opptaksalternativene på sidepanelet.
4. Trykk på Ta opp-knappen for å starte og stoppe opptaket, og trykk deretter på hakemerket.
5. Rediger videoen, og trykk deretter på Neste.
6. Endre innstillingene, skriv undertekster, og trykk på Publiser.

Merk: Ikke alle videoer har Duett slått på.

Administrere personverninnstillinger for Duett for alle videoene dine

Slik velger du hvem som kan bruke videoene dine i en duett:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny-knappen øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Personvern, og trykk deretter på Duett. 5. Under Hvem kan lage duetter med videoene dine velger du hvem du vil tillate.

Administrere personverninnstillinger for Duett for én av videoene dine

Før du publiserer en video:
Du kan velge om du vil at andre skal kunne bruke denne videoen i en duett i det siste trinnet før du publiserer en video.
1. Opprette video.
2. På Publiser-skjermen slår du innstillingen Tillat duett på eller av.

For en eksisterende video:
1. Gå til videoen du vil oppdatere. Du finner videoene dine i profilen din.
2. Trykk på knappen Flere alternativer på sidepanelet.
3. Trykk på Personverninnstillinger nederst.
4. Slå innstillingen Tillat duett på eller av.

Administrere Duett-videoer som er knyttet til videoen din

Du kan vise eller slette Duett- og Sammensying-videoer som er knyttet til videoen din. Hvis du sletter assosierte videoer, blir alle Duett- eller Sammensying-videoer som er knyttet til videoen din, inkludert den opprinnelige videoen, fjernet permanent.

Slik viser eller sletter du Duett-videoer som er knyttet til videoen din:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny-knappen øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Personvern, og trykk deretter på Duett.
5. Trykk på Administrer assosierte videoer.
6. Trykk på knappen Flere alternativer ved siden av videoen. Herfra:
  ༚  Trykk på Vis informasjon for å vise alle Duett- og Sammensying-videoene som er knyttet til videoen din.
  ༚  Trykk på Fjern alle, og deretter på Fjern for å slette alle videoer. Dermed fjernes den opprinnelige videoen permanent samt alle assosierte Duett- og Sammensying-videoer. Hvis du vil beholde en kopi av den opprinnelige videoen, kan du laste den ned til enheten din før du fullfører prosedyren ovenfor.

Merk: Denne funksjonen er for øyeblikket ikke tilgjengelig overalt.

Hvis du må fjerne enkeltstående Duett-videoer som er knyttet til videoen din, kan du kontakte oss via vårt nettbaserte skjema.