Tekstberichten

Wat zijn tekstberichten?

Met tekstberichten kun je op tekst gebaseerde content plaatsen om je ideeën te delen en je schriftelijke creativiteit te tonen aan de TikTok-community.

Berichten met tekst maken

Zo maak je een op tekst bericht:
1. Tik onderin de TikTok-app op de knop Bericht toevoegen +.
2. Tik op Tekst onderin het scherm.
3. Voer tekst in en tik op Gereed aan de zijkant van het scherm. Pas het lettertype, de uitlijning, de tekengrootte of de tekstkleur aan.
4. Je kunt op Stickers tikken om te kiezen van de tabbladen Stickers of Emoji's of geanimeerde GIF's te zoeken.
5. Sleep om je animatie te verplaatsen of breng aanvullende bewerkingen aan in het scherm Plaatsen.
6. Tik op Plaatsen in feed of Je Story om te voltooien. Je kunt ook op de knop Concepten tikken om het bericht op te slaan en later te bewerken.

Houd er rekening mee dat je berichten worden gepubliceerd in de 'Voor jou'- en de Volgend-feed als je ervoor kiest om in de feed te plaatsen. Je kunt kiezen wie je bericht kan bekijken in de instellingen in het scherm Plaatsen. Mensen kunnen je tekstberichten bekijken en interactie ermee hebben zoals met je andere content.