Textinlägg

Vad är textinlägg?

I textinlägg kan du publicera textbaserat innehåll för att dela dina idéer och uttrycka din skriftliga kreativitet i TikTok-communityn.

Så här skapar du inlägg med text

Så här skapar du ett inlägg:
1. I TikTok-appen trycker du på Lägg till inlägg + längst ned.
2. Tryck på Text längst ned på skärmen.
3. Ange texten och tryck på Klar på sidan av skärmen. Ändra teckensnitt, justering, storlek, stil eller färg.
4. Du kan trycka på Dekaler för att välja från fliken Dekaler eller Emojis eller söka efter animerade GIF-filer.
5. Dra för att flytta din animering eller gör fler ändringar på inläggssidan.
6. Tryck på Publicera i flöde eller Din Story för att slutföra. Annars kan du trycka på Utkast för att spara och redigera det senare.

Om du väljer att publicera i flödet publiceras dina inlägg i För dig- och Följer-flöden. Du väljer vilka som kan visa ditt inlägg i inställningarna på inläggssidan. Andra kan visa och interagera med dina textinlägg precis som med ditt övriga innehåll.