Tillgänglighet för att titta på videor

Animerade miniatyrer

Videominiatyrer i kreatörernas profiler kan vara animerade eller statiska beroende på dina tillgänglighetsbehov eller visuella inställningar.

Så här aktiverar eller inaktiverar du animerade miniatyrer:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på Tillgänglighet.
4. Aktivera eller inaktivera Animerad miniatyr .

Ljuskänslighet

Inställningen för ljusframkallad epilepsi visar en varning som syftar till att skydda personer som kan vara extra känsliga för en del av TikToks kreativa effekter. Du kan filtrera bort videor med TikTok-effekter som kan orsaka visuell känslighet.

Så här väljer du bort ljuskänsliga videor i För dig- eller Följer-flödena:
1. Du ser en varning innan du börjar titta på videon: "Den här videon innehåller ljusblixtar som kan leda till anfall för personer med visuell känslighet. Om du hoppar över videon tar vi även bort andra ljuskänsliga videor."
2. Välj Titta på video för att fortsätta titta på videor med dessa effekter eller välj Hoppa över alla för att välja bort dem.

Så här ändrar du inställningen för ljuskänsliga videor:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på Tillgänglighet.
4. Aktivera eller inaktivera inställningen för Ta bort ljuskänsliga videor.