Hur kan kreatörer tjäna pengar på TikTok?

Det finns flera sätt för kreatörer att tjäna pengar på TikTok, beroende på vad som är tillgängligt på den aktuella geografiska platsen:

- TikTok Creator Marketplace TikTok Creator Marketplace (TCM) är den officiella plattformen för samarbete mellan varumärken och kreatörer på TikTok.
- TikTok LIVE Användare som uppfyller kriterierna i vår Policy för virtuella föremål kan använda livestreaming och generera intäkter från gåvor.