Film och TV

Hoppa till ett avsnitt

Användning av länkar till filmer och TV-serier på TikTok  •  Så här lägger du till en film eller TV-serie i din TikTok-video

Användning av länkar till filmer och TV-serier på TikTok

Som kreatör kan du lägga till länkar till filmer och TV-serier i dina TikTok-videor. Tittarna kan använda dessa länkar för att ta reda på mer om filmen eller TV-serien, titta på TikTok-videor som är länkade till filmen eller TV-serien och spara filmen eller TV-serien i sina favoriter.

Så här lägger du till en film eller TV-serie i din TikTok-video

Så här länkar du en film eller TV-serie till din TikTok-video:
1. På skärmen Publicera trycker du på Lägg till länk.
2. Tryck på Film och sök efter en film eller välj en från listan Trendar på söksidan. Beroende på din ålder är vissa filmer och TV-serier inte tillgängliga för dig.
3. Tryck på Lägg till för att fortsätta. Du kan lägga till upp till fem filmer.
4. Gör eventuella ändringar på skärmen Publicera och tryck på Publicera för att slutföra. Filmerna du väljer visas ovanför din videobeskrivning.