Sviter

Hoppa till ett avsnitt

Vad är Sviter?  •  Så hanterar du Svit-aviseringar  •  Så återställer du en Svit

Vad är Sviter?

Sviter hjälper dig att hålla reda på de personer som du skickar flest meddelanden till på TikTok. Om du skickar ett meddelande till någon tre dagar i rad visas märket Svit på chatten. Sviten växer i takt med att ni fortsätter att skriva till varandra. Märket visas i grått om inga meddelanden har växlats innan dagen är slut, och försvinner om det inte sker någon interaktion i chatten under 24 timmar efter att märket har blivit grått. Du kan dock ha möjlighet att återställa en utgången Svit, beroende på hur lång tid ni har skickat meddelanden. Du får ett meddelande när du får en Svit eller om Sviten snart försvinner.

Så här hanterar du Svit-aviseringar

Hantera Svit-aviseringar via inställningarna i TikTok-appen.

Så här aktiverar och inaktiverar du Svit-aviseringar:
1. I TikTok-appen trycker du på
Profil längst ned.
2. Tryck på
Meny-knappen ☰ högst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på
Aviseringar.
4. Här gör du följande:
   ༚  Aktivera eller inaktivera
Sviter för push-meddelanden.
   ༚  Tryck på
Aviseringar i appen och aktivera eller inaktivera Sviter.

Så här återställer du en Svit

Återställ en Svit
1. Gå till chatten som förlorade Sviten.
2. Tryck på Återställ i chatten och tryck sedan på Återställ igen.

Några saker att veta om återställning av Svit:
•  Den här funktionen är för närvarande inte tillgänglig överallt.
•  Du kan bara återställa din Svit inom 48 timmar efter att den har upphört. Om du inte ser något alternativ för att återställa din Svit har tidsfristen för återställning gått ut.
•  När du underhåller din Svit får du ett begränsat antal återställningar åt gången.
•  När en Svit har återställts återgår den till samma antal dagar som när du förlorade den. Om du till exempel förlorar en Svit på dag 11 och den återställs, visar märket 11 dagar.