Verktyg för kreatörer på TikTok

Hoppa till ett avsnitt

Vad är Verktyg för kreatörer på TikTok?  •  Så här kommer du åt Verktyg för kreatörer  •  Funktioner i Verktyg för kreatörer  •  Utforska monetarisering på TikTok

Vad är Verktyg för kreatörer på TikTok?

Verktyg för kreatörer är funktioner i appen som har utformats för att ge dig insikt i hur det går för ditt innehåll. Verktyg för kreatörer är tillgängligt för både personliga konton och företagskonton.

I vårt Kreatörscenter finns en omfattande lista med alla verktyg för kreatörer som är tillgängliga i webbläsare.

Så här kommer du åt Verktyg för kreatörer

1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Verktyg för kreatörer och sedan på verktyget du vill granska.

Funktioner i Verktyg för kreatörer

Du kommer åt funktionerna nedan under Verktyg för kreatörer. Tänk på att några funktioner kanske inte är tillgängliga i din region än och vissa funktioner kräver att du måste uppfylla vissa kriterier för att komma åt verktygen.

Verktyg
•  Analys: Se totalt antal visningar, nettoföljare och gilla-markeringar. Tryck på Visa alla högst upp för att granska mätvärden för enskilda videor eller tryck på Ditt senaste inlägg under Analys.
•  Monetarisering: Tryck på Visa alla för att utforska resurser och verktyg för monetarisering.
•  Fler verktyg: Få tillgång till fler funktioner och verktyg som Kampanj och Artistcenter.
•  För din inspiration: Utforska trendande videor som liknar dina för att få inspirationskällor till ditt innehåll.

LIVE
•  Uppdateringar: Kolla in meddelanden om de senaste nyheterna.
•  LIVE-analys: Se totalt antal visningar, nya följare, Diamantsaldo och presentgivare.
•  Tittarrankning: Ta reda på mer om dina rankningar för LIVE-tittare.
•  Verktyg och resurser: Få åtkomst till, uppdatera och granska funktioner som rör dina LIVE-videor, inklusive Repris, LIVE Events, Prenumeration, Center för LIVE-kreatörer med mera.
•  Aktiviteter: Delta i LIVE-kampanjer och slutför uppgifter för att få tillgång till fler LIVE-funktioner.

Inställningar
Tryck på Inställningar högst upp för att få åtkomst till vissa videoinställningar.
•  Annonsinställningar: Du kan tillåta att annonsörer får använda ditt inlägg i sina annonser.
•  Upphovsrättskontroll av videoljud: Du kan kontrollera det automatiskt varje gång det finns ett nytt inlägg.

Utforska monetarisering på TikTok

Optimera din monetarisering och utforska potentiella möjligheter med våra resurser:
•  En översikt över de belöningar som du samlar in just nu.
•  Skräddarsydda rekommendationer för andra monetariseringsprogram på TikTok som du kan gå med i, hur du blir behörig och aviseringar när du blir behörig.
•  Anpassade rekommendationer av liknande kreatörer för att få inspiration.