Center för effektkreatörer

Vad är Center för effektkreatörer?

Center för effektkreatörer är en plats där effektkreatörer kan se effektstatistik, märken och utmaningar – allt på TikTok.

Så här får du åtkomst till Center för effektkreatörer på TikTok:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på fliken Effekter.
3. Tryck på Center för effektkreatörer.

Tänk på att fliken Effekter bara visas om du har skapat och publicerat en effekt på TikTok tidigare.

Läs mer om att skapa effekter på mobilen och Effect House.

Funktioner i Center för effektkreatörer

Följande funktioner är tillgängliga i Center för effektkreatörer:

Aktivitetscenter
Visa en lista över Effect House-utmaningar och uppdrag som du kan delta i för att visa upp din kreativitet och samla belöningar. Tryck på aktiviteten för mer information om varje effektutmaning och riktlinjer för att skicka.

Läs mer om kreatörsutmaningar och uppdrag i Effect House.

Bonusmärken
Spåra din märkesstatus och se eventuella bonusar du har låst upp. Du kan också hitta information om framsteg som hjälper dig att låsa upp nästa märke.

Om du vill hämta ett nytt märke trycker du på Hämta bonus och sedan på Visa bonus för att visa mer information om bonus.

Analys
Analys visar statistik över hur det går för dina effekter på TikTok och inkluderar:
•  Visningar: Det totala antalet visningar för alla inlägg som använder dina effekter och ökningen av dina totala visningar under de senaste 30 dagarna.
•  Rankning av effektkreatörer: Din rankning bland alla effektskapare på TikTok.
•  Inlägg: Det totala antalet inlägg på TikTok som använder dina effekter.
•  Gilla-markeringar: Det totala antalet gilla-markeringar för alla inlägg som använder dina effekter.
•  Öppningar: Det totala antalet gånger som kreatörer har öppnat och provat dina effekter.
•  Delningar: Det totala antalet gånger som tittare har delat ett inlägg som använde dina effekter.

Tänk på att du måste godkänna användningsvillkoren för Effect House för att visa din Analys-instrumentpanel. Tryck på Läs igenom och godkänn för att få åtkomst till instrumentpanelen.