Dina favoritfilmer och TV-program

Hoppa till ett avsnitt

Om länkar till filmer och TV-serier på TikTok  •  Så här sparar du en film eller TV-serie på TikTok  •  Så här hittar du sparade filmer och TV-serier

Om länkar till filmer och TV-serier på TikTok

Kreatörerna kan lägga till länkar till filmer och TV-serier i sina TikTok-videor. Du kan använda dessa länkar för att ta reda på mer om filmen eller TV-serien, titta på TikTok-videor som är länkade till filmen eller TV-serien och spara filmen eller TV-serien i dina favoriter.

Så här sparar du en film eller TV-serie på TikTok

Så här lägger du till en film eller TV-serie i dina favoriter:
1. I TikTok-appen går du till en video som har en länk till en film eller TV-serie. Vissa länkar kanske inte är tillgängliga för dig beroende på din ålder.
2. Tryck på länken till filmen eller TV-serien ovanför videobeskrivningen.
3. Tryck på Lägg till i Favoriter.

Så här hittar du dina sparade filmer och TV-serier

Så här kommer du åt dina sparade filmer och TV-serier:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Favoriter.
3. Tryck på Filmer och TV. Du kanske måste svepa till vänster.