Sända TikTok på TV

Hoppa till ett avsnitt

Sända TikTok-appen på din TV  •  Vilka enheter kan du använda för att sända TikTok på en TV?  •  Så här sänder du TikTok på en TV

Så här tittar du på TikTok på en TV

Du kan titta på TikTok-videor på en TV genom att sända från din mobiltelefon.

Vilka enheter kan du använda för att sända TikTok på en TV?

Du kan sända TikTok från följande enheter:
•  En Android-telefon som använder Android 6.0 eller senare
•  En iPhone som använder iOS 12.0 eller senare

Obs! Du kan sända TikTok på enheter som stöder inbyggd Google Chromecast. Ta reda på mer om TV-apparater som Chromecast-enheter kräver.

Så här sänder du TikTok på en TV

Så här sänder du på en TV från din enhet:
1. Se till att både telefonen och din TV är anslutna till samma wifi. Öppna sedan TikTok-appen och gå till videon som du vill sända på en TV.
2. Tryck på
Dela och sedan på Sänd på TV längst ned. Du kanske måste skrolla till höger för att se Sänd på TV. I iOS uppmanas du att tillåta åtkomst till ditt lokala nätverk för att sända enheter om det är första gången du sänder.
3. Välj vilken TV du vill sända på. Om du inte ser TV:n kan du trycka på
Uppdatera.
4. Om du vill sluta sända trycker du på banderollen på sändningsenheten längst ned och sedan på
Tryck för att koppla från.

Obs! Om du vill byta TV trycker du på banderollen på sändningsenheten längst ned och väljer vilken TV du vill sända på.