Gåvor på TikTok

Hoppa till ett avsnitt

Vad är gåvor på TikTok?  •  Så här fungerar gåvor på TikTok  •  Så här skänker du en gåva på TikTok  •  Vilka är kraven för att skänka gåvor på TikTok?

Vad är gåvor på TikTok?

Med gåvor på TikTok kan du skicka pengar till ideella organisationer från videor i För dig-flödet, LIVE och profiler genom att använda verktyget för att skänka gåvor.

Så här fungerar gåvor på TikTok

Du kan lägga till gåvodekaler i dina videor och LIVE-videor eller gåvolänkar i din profil. Tittarna kan trycka på dekalerna och länkarna för att skänka en gåva till din länkade organisation via vår tredjepartsleverantör.

Så här skänker du en gåva på TikTok

Det finns flera sätt att skänka gåvor på TikTok. Du hittar gåvolänkarna i dessa områden:
•  Profilbiografier
•  Dekaler i videor
•  Dekaler i LIVE-videor
•  Länkar ovanför videobeskrivningarna

Så här skänker du en gåva på TikTok:
1. I TikTok-appen trycker du på gåvodekalen som finns i en video eller LIVE eller på gåvolänken i en profilbiografi.
2. Tryck på
Skänk en gåva längst ned i popup-fönstret. Om du vill få reda på mer om organisationen, kan du trycka på Läs mer på skärmen Gåvor.
3. Du omdirigeras till vår tredjepartsplattform där du uppmanas att ange:
•  Beloppet du vill skänka
•  Din e-postadress
•  Om du vill vara anonym
•  Om du tillåter att välgörenhetsorganisationen kontaktar dig
4. Tryck på
Nästa.
5. Välj betalningsmetod och tryck på
Skänk en gåva längst ned. Du får ett meddelande för att bekräfta gåvan.

Vilka är kraven för att skänka en gåva på TikTok?

Det finns några saker att tänka på när du skänker en gåva på TikTok:
•  Du måste vara minst 18 år för att skänka eller ta emot gåvor på TikTok.
•  Det minsta beloppet för gåvor är 3 USD.
•  Du måste ange en e-postadress för varje gåva.
•  Om du väljer att inte vara anonym kan ditt namn och beloppet du skänker visas på gåvoskärmen.

Ta reda på mer om hur man startar en insamling på TikTok.