TikTok för Apple Vision Pro

Hoppa till ett avsnitt

Använda TikTok på Apple Vision Pro  •  TikTok-funktioner på Apple Vision Pro

Använda TikTok på Apple Vision Pro

Använd TikTok på din Apple Vision Pro och upptäck ett brett urval av innehåll och håll kontakten med TikTok-communityn. Hämta TikTok-appen från App Store om du vill registrera dig eller logga in. Besök Apple Support för mer information om hur du kommer igång. Läs mer om Apple Vision Pro på Apple.

När du loggat in på appen på Apple Vision Pro hamnar du på För dig-flödet. Härifrån kan du utforska appen med följande navigeringsalternativ:

För dig
Dra ihop och svep för att utforska videor.

Meny
Titta på navigeringsmenyn på sidan för att utöka och utforska alla menyalternativ.

Hem
Titta på och dra ihop knappen Hem för att gå till För dig-flödet.

Sök
Titta på och dra ihop knappen Sök för att gå till söksidan. Markera sökfältet och ange det du letar efter. Välj sedan Sök.

Profil och inställningar
Titta på och dra ihop knappen Profil om du vill gå till din profil. Välj knappen Inställningar högst upp för att gå till inställningar.

TikTok-funktioner på Apple Vision Pro

Följande TikTok-funktioner finns på Apple Vision Pro. Tänk på att vissa funktioner kan vara begränsade till TikTok-appen för mobil.

Utforska videor
När du väljer någon av knapparna fortsätter originalvideon att spelas på sidan, och ett nytt fönster öppnas bredvid. Under tiden kan du fortsätta titta på videor på sidan. Välj knappen Stäng högst upp för att dölja kreatörens profil och återgå till videon.

Profil
Klicka på kreatörens profilfoto för att gå till deras profil. Om du inte följer kreatören kan du välja knappen Följ högst upp.

Gilla och ogilla
Om du vill gilla en video väljer du knappen Gilla vid sidan av videon. Knappen Gilla ändrar färg från vit till röd. Välj den igen för att ta bort gilla-markeringen.

Kommentarer
Välj knappen Kommentarer vid sidan av videon. Markera kommentarsfältet, ange din kommentar och välj Skicka.

Favoriter
Om du vill lägga till en video i Favoriter väljer du knappen Favoriter på sidan av videon. Knappen Favoriter byter färg från vit till gul. Markera den igen om du vill ta bort den från Favoriter.

Dela
Välj knappen Dela vid sidan av ett inlägg om du vill dela det med någon via sms, AirDrop eller e-post.

Ljud
Välj knappen Ljud vid sidan av en video om du vill veta mer om låttiteln, ljudets upphovspersoner och antalet videor som använder låten. Välj någon av miniatyrerna för att spela upp videon i sidopanelen. Videon som för närvarande spelas upp har etiketten Spelas upp på miniatyren.