Lägga till låtar från TikTok

Så här lägger du till låtar från TikTok i en musikapp

Du kan lägga till låtar från TikTok i dina spellistor i flera olika musikappar, bland annat Amazon Music, Apple Music och Spotify.

Obs! Endast originallåtar som är tillgängliga i musikappen kan läggas till i din spellista.

Så här ansluter du en musikapp till TikTok

Från För dig-flödet
1. I TikTok-appen går du till videon med låten som du vill lägga till i spellistan.
2. Tryck på Lägg till låt längst ned.
3. Tryck på den önskade musikappen och följ anvisningarna för att ansluta ditt konto.

Det här alternativet kanske inte är tillgängligt överallt.

Från låten
1. I TikTok-appen går du till videon med låten som du vill lägga till i spellistan.
2. Tryck på ljudet längst ned.
3. Tryck på Lägg till i musikapp, välj den önskade musikappen och följ anvisningarna för att ansluta ditt konto.

Du kan även ansluta en musikapp direkt från inställningarna genom att trycka på Musik och sedan på Välj app.

Så här lägger du till en låt från TikTok i din spellista

1. Gå till videon med låten som du vill lägga till i spellistan.
2. Tryck på Lägg till i musikapp längst ned. Du kan även trycka på låten och sedan på musikappen.
Låten läggs sedan till i standardspellistan i din önskade musikapp. Standardspellistorna kan skilja sig beroende på vilken musikapp du väljer. Om du måste göra ändringar:
   ༚   Tryck på Redigera på bekräftelsesidan och välj en annan spellista (endast för Amazon Music och Apple Music).
   ༚   Tryck på Ångra på bekräftelsesidan om du vill ta bort låten från spellistan (endast för Spotify). Det här alternativet kanske inte är tillgängligt överallt.

Så här hanterar du musikappen som är ansluten till ditt TikTok-konto

1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på Meny-knappen ☰ högst upp.
3. Tryck på Inställningar och sekretess.
4. Tryck på Musik och sedan på Spara i musikapp.
5. Om du vill ta bort ett länkat konto väljer du musikappen och trycker på Avlänka. Om du vill ändra musikappen väljer du en annan app och trycker på Växla.