Dela

Gå till ett avsnitt

Videor  •  Profiler  •  Ljud  •  Hashtaggar

Videor

Du kan dela trendande ljud, kreatörer eller videor med vänner, familj och din större community på TikTok eller via andra sociala medieplattformar.

Så här delar du en TikTok-video:

1. I TikTok-appen går du till videon.
2. Tryck på knappen Dela.
3. Välj hur du vill dela videon.
4. Följ anvisningarna på plattformen du väljer.

När du skickar en video till en vän på en annan plattform skickar vi även den videon till hen på TikTok, förutsatt att hen klickar på den delade länken och tillåter direktmeddelanden från andra.

Så här laddar du ned en TikTok-video:

1. I TikTok-appen går du till videon.
2. Tryck på knappen Dela .
3. Tryck på Spara video. Endast videor som aktiverat behörighet för videonedladdningar visar det här alternativet. Endast videor som tillåter videonedladdningar visar det här alternativet.

Profiler

Så här delar du din profil:

1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på profilbilden.
3. Välj hur du vill dela din profil.

Så här delar du din profil med en QR-kod:

1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på knappen QR-kod bredvid användarnamnet eller tryck på knappen Meny högst upp och tryck sedan på Min QR-kod.
3. Välj hur du vill dela din profil.

Så här delar du en annan kreatörs profil:

1. I TikTok-appen går du till kreatörens profil.
2. Tryck på profilbilden eller på knappen Fler åtgärder högst upp.
3. Välj hur du vill dela profilen.

Ljud

Så här delar du ett ljud:

1. I TikTok-appen går du till ljudet genom att trycka på knappen Ljud längst ned på en video eller så skriver du vad du letar efter i sökfältet högst upp.
2. Tryck på knappen Dela högst upp.
3. Välj hur du vill dela ljudet.

Hashtaggar

Så här delar du en hashtagg:

1. I TikTok-appen går du till hashtaggen genom att trycka på hashtaggen i beskrivningen av en video eller så skriver du vad du letar efter i sökfältet högst upp.
2. Tryck på knappen Dela högst upp.
3. Välj hur du vill dela hashtaggen.