STEM-flöde

Hoppa till ett avsnitt

Vad är STEM-flödet på TikTok?  •  Så här hittar du STEM-flödet  •  Vilka kan se STEM-flödet?  •  Så här visar eller döljer du STEM-flödet  •  Vilket innehåll är tillgängligt för STEM-flödet?  •  Hur väljer TikTok vilket innehåll som visas i STEM-flödet?

Vad är STEM-flödet på TikTok?

STEM-flödet visar videor som har att göra med vetenskap, teknologi, konstruktion och matematik (STEM) på TikTok.

Ta reda på mer om STEM-flödet.

Så här hittar du STEM-flödet

STEM-flödet är bredvid Följer-flödet.

Vilka kan se STEM-flödet?

STEM-flödet är valfritt och du kan slå på eller av flödet i dina inställningar.

Så här visar eller döljer du STEM-flödet

Så här hanterar du STEM-flödet:
1. I TikTok-appen trycker du på Profil längst ned.
2. Tryck på knappen Meny ☰ längst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på Innehållsinställningar.
4. Tryck på STEM-flöde och slå på eller av flödet.

Vilket innehåll är tillgängligt för STEM-flödet?

Vi vill att innehållet i STEM-flödet ska vara lämpligt för en publik som är äldre än 13 år. Detta kan inkludera innehåll från För dig-flödet. Om en video tas bort eller görs privat i För dig-flödet, tas den automatiskt bort från STEM-flödet. Innehåll som är tillgängligt offentligt på TikTok från vilken region som helst kan visas i STEM-flödet, även om STEM-flödet inte är tillgängligt i den regionen.

Hur väljer TikTok vilket innehåll som visas i STEM-flödet?

I STEM-flödet visas ett brett innehållsutbud inom vetenskap, teknologi, teknik och matematik. Vi använder interna system för att identifiera videor som är STEM-relaterade och samarbetar sedan med en partner från tredje part för att utvärdera om innehållet är lämpligt för STEM-flödet, samt en extern organisation som faktakollar för att utvärdera om informationen som presenteras är tillförlitlig. Om innehållet inte klarar båda dessa kontroller kommer det inte att vara tillgängligt för STEM-flödet.