TikToks Kreatörscenter

Hoppa till ett avsnitt

Vad är TikToks Kreatörscenter?  •  Så här kommer du åt Kreatörscenter  •  Funktioner i Kreatörscenter

Vad är TikToks Kreatörscenter?

TikToks Kreatörscenter är en plattform som hjälper kreatörer att växa på TikTok. Som kreatör kan du använda det för att:
•  Ladda upp och schemalägga inlägg
•  Hantera ditt innehåll
•  Visa avancerad analys
•  Dela feedback

Så här kommer du åt Kreatörscenter

Kreatörscenter är tillgängligt i webbläsare med åtkomst till alla verktyg. Viktiga funktioner i Kreatörscenter kan du också hitta i TikTok-appens kreatörsverktyg. Ta reda på mer om verktyg för kreatörer i TikTok-appen.

Öppna Kreatörscenter:
Gå till www.tiktok.com/creator-center och logga in på TikTok-kontot. Du kan även gå till vissa delar i Kreatörscenter från TikToks hemsida:
•  För analys: Klicka på ditt profilfoto högst upp och välj
Visa analys.
•  För att ladda upp videor: Klicka på
Ladda upp högst upp.

Funktioner i Kreatörscenter

Följande funktioner är tillgängliga i Kreatörscenter:

Hem
På startsidan för Kreatörscenter finns en översikt över ditt konto, inklusive:
•  Kontoanalys med viktiga mätvärden.
•  En förhandsgranskning av videor som du nyligen har publicerat.
•  En lista med de senaste videokommentarerna.

Ladda upp
Här kan du ladda upp, redigera och publicera dina videor. Videorna som laddas upp måste:
•  Vara i filformatet MP4 eller WebM.
•  Ha en upplösning på 720x1280 eller högre
•  Vara upp till 10 minuter långa
•  Vara mindre än 10 GB

När du har laddat upp videon kan du lägga till eller justera följande:
•
Undertext: Lägg till undertext i videon.
•
Omslag: Välj en omslagsbild till videon.
•
Vilka kan titta på videon: Välj vilka som kan titta på videon.
•
Tillåt användare att: Tillåta andra att kommentera, göra Duett eller Sammanfoga med din video.
•
Kör en upphovsrättskontroll: Om du väljer detta kommer vi att kontrollera om din video gör intrång i upphovsrätten för ljuden som används. Om vi upptäcker några intrång kan du redigera videon innan du publicerar den.

Inlägg
Det här avsnittet har utformats för att hjälpa dig att granska och hantera alla dina publicerade och schemalagda inlägg. Du kan sortera och visa dina videor, redigera sekretessinställningar och ta bort flera videor samtidigt.

Kommentarer
Hantera och interagera med kommentarer som andra har publicerat om dina videor. Du kan även filtrera upp till 30 dagar eller söka efter kommentarer så att det blir lättare att hitta dem.

Tänk på att kommentarsavsnittet inte inkluderar kommentarer som har flaggats av communityn eller blockerats.

Analys
Få en fullständig översikt över kontots resultat via följande kategorier:
•
Viktiga mätvärden: Kontoresultat
•
Innehåll: Mätvärden för enskilda videor
•
Följare: Demografisk översikt av dina följare

Feedback
Dela din feedback om Kreatörscenter och berätta hur du som kreatör upplever det. Vi använder din feedback för att fortsätta göra förbättringar.

Kreatörsakademin
Kreatörsakademin är ett utbildningscenter där kreatörer kan lära sig mer om hur de kan optimera sitt innehåll på TikTok. På Akademin finns resurser som artiklar, videor och annan statistik.