Duetten

Naar een onderdeel springen


Wat is Duet op TikTok?Een Duet maken met de video van iemand andersBeheren van Duetprivacyinstellingen voor al je video'sDuetprivacyinstellingen beheren voor een van je video'sDuetvideo's gekoppeld aan je video beheren






Wat is Duet op TikTok?


Met Duet kun je je video naast een video van een andere maker op TikTok plaatsen. Een Duet bevat twee video's op een gesplitst scherm die tegelijkertijd worden afgespeeld. Onthoud dat je een openbaar account moet hebben om anderen toe te staan een Duet te doen met je video's.

Je kunt kiezen wie een Duet kan doen met je video's in je instellingen:
In je accountprivacyinstellingen kun je kiezen wie een Duet kan doen met je video's:
• Iedereen: als je Iedereen kiest en je Duet hebt ingeschakeld, kan iedereen een Duet doen met je video.
• Vrienden: als je Vrienden kiest en je Duet hebt ingeschakeld, kunnen alleen je vrienden een Duet doen met je video. Vrienden zijn mensen op TikTok die je volgt en die jou terugvolgen.

Je kunt Duet voor al je bestaande video's tegelijk uitschakelen in je privacyinstellingen. Dat betekent dat je niet naar elk van je video's afzonderlijk hoeft te gaan om Duet uit te schakelen.

Je kunt Duet in- of uitschakelen voor elk van je video's:
Je kunt Duet in of uitschakelen voordat je een video plaatst, of voor een bestaande video.
Als je Duet inschakelt: de groep die je selecteert voor de instelling Duet voor al je video's kan een Duet doen met deze video. Als je er bijvoorbeeld voor kiest alleen je Vrienden toe te staan een Duet te doen met al je video's en Duet inschakelt voor een afzonderlijke video, kunnen alleen je Vrienden een Duet doen met deze video.
Als je Duet uitschakelt: anderen kunnen geen Duet doen met je video.

Dingen om te weten wanneer je iemand toestaat een Duet te doen met je video:
De privacyinstellingen van die persoon bepalen wie het Duet kan bekijken, erop kan reageren, kan downloaden of interactie ermee kan hebben.
Het Duet wordt alleen weergegeven in het profiel van degene die het Duet heeft opgenomen. Je originele video wordt alleen weergegeven op je profielpagina.
Als je anderen toestaat een Duet met je video te doen, maar daarna je video verwijdert of je instellingen wijzigt om te beperken wie je video mag gebruiken, blijven alle reeds gemaakte Duetten op TikTok. Als je vragen of zorgen hebt, kun je de video melden.

Als je jonger dan 18 bent: zie de privacy- en veiligheidsinstellingen voor gebruikers jonger dan 18 voor meer informatie over je Duetinstellingen.






Een Duet maken met de video van iemand anders


Zo maak je een Duet met een video op TikTok:
1. Tik in de TikTok-app op de knop Delen naast de video waarmee je een Duet wilt doen.
2. Tik onderaan op Duet.
3. Kies uit de filmopties in het zijpaneel.
4. Tik op de knop Opnemen om je opname te starten en stoppen en tik vervolgens op het vinkje.
5. Bewerk je video en tik op Volgende.
6. Pas je instellingen aan, schrijf een bijschrift en tik op Plaatsen.

Opmerking: Duet is niet beschikbaar voor alle video's.






Duetprivacyinstellingen beheren voor al je video's


Zo kies je wie een Duet kan doen met je video's:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu.
3. Tik op Instelingen en privacy.
4. Tik op Privacy en vervolgens Duet.
5. Kies onder Wie mag een Duet doen met je video's wie je wilt toestaan om een Duet te doen.






Duetprivacyinstellingen beheren voor een van je video's


Voordat je een video plaatst:
In de laatste stap voordat je een video plaatst, kun je kiezen of je wilt dat anderen een Duet met deze video kunnen doen.
1. Maak je video.
2. Schakel in het scherm Plaatsen de instelling Duet toestaan in of uit.

Voor een bestaande video:
1. Ga naar de video die je wilt bijwerken. Je kunt je video's vinden in je profiel.
2. Tik in het zijpaneel op de knop Meer opties.
3. Tik op Privacyinstellingen onderaan.
4. Schakel de instelling Duet toestaan in of uit.






Duetvideo's gekoppeld aan je video beheren


Je kunt Duet- en Aanhechtvideo's gekoppeld aan je video bekijken en verwijderen. Als je gekoppelde video's verwijdert, worden alle Duet- of Aanhechtvideo's die aan jouw video gekoppeld zijn, inclusief je originele video, permanent verwijderd.

Zo bekijk of verwijder je Duetvideo's gekoppeld aan je video:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu.
3. Tik op Instellingen en privacy.
4. Tik op Privacy en vervolgens Duet.
5. Tik op Gekoppelde video's beheren.
6. Tik bovenaan op de knop Meer opties naast de video. Vanaf hier:
   ༚  Tik op Details weergeven om alle Duet- en Aanhechtvideo's gekoppeld aan je video weer te geven.
   ༚  Tik op Alles verwijderen en vervolgens op Verwijderen om alle video's te verwijderen. Hierdoor worden je originele video en alle eraan gekoppelde Duet- en Aanhechtvideo's permanent verwijderd. Als je een kopie van je originele video wilt bewaren, kun je de video downloaden naar je apparaat voordat je de bovenstaande stappen uitvoert.

Opmerking: deze functie is momenteel niet overal beschikbaar.

Als je afzonderlijke Duetvideo's wilt verwijderen die aan je video gekoppeld zijn, kun je contact met ons opnemen via ons online formulier.


Was dit nuttig?