Ilmoita ongelmasta

Voit ilmoittaa kaikista TikTokin käytön aikana mahdollisesti ilmenevistä ongelmista.

Ongelmasta ilmoittaminen TikTokissa

Voit lähettää ilmoituksen TikTokissa useista aiheista. Voit ilmoittaa ongelmasta seuraavasti:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa. Jos et ole kirjautunut sisään, sinua saatetaan pyytää tekemään niin.
2. Napauta yläreunassa olevaa valikkopainiketta ☰.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys ja valitse Ilmoita ongelmasta.
4. Valitse Aihe. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan ala-aihe kustakin luokasta. Noudata ongelman ratkaisemiseksi annettuja ohjeita.

Lue lisää Yhteisön suuntaviivoistamme ja siitä, miten voit ilmoittaa muista ongelmista tai antaa palautetta TikTokissa.