Series-sarjojen luominen ja hallinta

Siirry osioon

Series-sarjan luominen  •  Series-sarjan hallinta  •  Series-sarjan linkittäminen TikTok-videoon  •  Tietoa Series-sarjan arvioista

Series-sarjan luominen

Voit luoda Series-sarjan TikTok-sovelluksessa tai verkkoselaimen kautta.

Series-sarjan luominen sovelluksessa:

Julkaisunäyttö
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunasta Lisää julkaisu +ja lataa tai kuvaa video.
2. Napauta Jatka✓-painiketta.
3. Lisää suodatin, ääntä, tekstiä, tarroja, tehosteita ja muuta tai käytä edistyneitä muokkaustyökaluja.
4. Napauta Seuraava ja lisää kuvaus ja hashtageja tai tee muita muokkauksia.
5. Napauta Lisää vaihtoehtoja, valitse Lisää Series-sarjaan ja lisää Series-otsikko ja videon otsikko.
6. Napauta Seuraava ja lisää kuvaus, hinta ja kansikuva koko Series-sarjallesi.
7. Tarkista Series-sarjan tiedot napauttamalla Seuraava. Voit lähettää Series-sarjan tarkistettavaksi napauttamalla Lähetä tai tallentaa sen luonnoksiisi napauttamalla Tallenna.

Profiili
1. Napauta TikTok-sovelluksessa
Profiili ja napauta sitten Series-linkkiä profiilisi esittelyssä.
2. Napauta
Siirry Series-portaaliin ja napauta Uusi Series-sarja lisätäksesi Series-sarjallesi nimen, kuvauksen, hinnan ja kansikuvan. Voit myös lisätä rajoitetun ajan voimassa olevan alennuksen.
3. Napauta
Seuraava tarkistaaksesi tietosi ja napauta Uusi video ladataksesi videoita Series-sarjaasi. Voit muokata videotasi, ja sinua pyydetään valitsemaan yksityisyysasetuksesi.
4. Napauta
Seuraava ja lisää videolle otsikko ja tarkista sitten Series-sarjan tiedot napauttamalla Seuraava . Voit myös lisätä tai poistaa videoita.
5. Napauta
Lähetä, jos haluat lähettää Series-sarjan tarkastettavaksi, tai Tallenna, jos haluat tallentaa sen luonnoksiisi.

Series-portaali
1. Napauta TikTok-sovelluksessa alareunassa
Profiili ja napauta sitten yläreunassa olevaa Valikko ☰ -painiketta.
2. Napauta TikTok Studio ja napauta sitten monetisointikohdasta Series.
3. Napauta
Uusi Series-sarja lisätäksesi Series-sarjan otsikon, kuvauksen, hinnan ja kansikuvan. Voit myös lisätä rajoitetun ajan voimassa olevan alennuksen.
4. Napauta
Seuraava tarkistaaksesi tietosi ja napauta Uusi video ladataksesi videoita Series-sarjaasi. Voit muokata videotasi, ja sinua pyydetään valitsemaan yksityisyysasetuksesi.
5. Napauta
Seuraava ja lisää videolle otsikko ja tarkista sitten Series-sarjan tiedot napauttamalla Seuraava . Voit myös lisätä tai poistaa videoita.
6. Napauta
Lähetä, jos haluat lähettää Series-sarjan tarkastettavaksi, tai Tallenna, jos haluat tallentaa sen luonnoksiisi.

Series-sarjan luominen tietokoneella:
1. Siirry osoitteeseen www.tiktok.com/series ja kirjaudu tilillesi.
2. Klikkaa profiilikuvaasi ja valitse sitten
Series.
3. Klikkaa
Uusi Series-sarja ja lisää Nimi, Kuvaus, Kansikuva ja Hinta.
4. Valitse ja lataa seuraavalla sivulla videot, jotka haluat sisällyttää yhteen Series-sarjaan.
5. Kun olet ladannut kaikki videosi, viimeistele napsauttamalla
Lähetä.

Muista, että voit ladata:
   ༚  enintään 80 videota Series-sarjaa kohden
   ༚  videoita, joiden pituus on 30 sekunnista 20 minuuttiin
   ༚  kaikkia videomuotoja, vaikka MP4 on suositeltavaa
   ༚  enintään 4 Gt videota kohden
   ༚  videoita pysty- (suositus) ja vaakasuuntaisessa muodossa.

Kun Series-sarjasi on lähetetty, se tarkastetaan sen varmistamiseksi, että se on Yhteisön suuntaviivojen mukainen. Tarkistus voi kestää jopa 72 tuntia sisällön pituudesta riippuen. Saat ilmoituksen, kun Series-sarjasi on hyväksytty ja julkaistu. Julkaisun jälkeen katsojat voivat maksaa pääsystä Series-sarjaan joko profiilisi kautta tai voit linkittää sen johonkin olemassa olevaan TikTok-videoosi.

Series-sarjan hallinta

Voit hallita Series-sarjaasi Tiktok-sovelluksessa tai tietokoneellasi. Voit lisätä videoita, asettaa videon traileriksi ja paljon muuta. Muista, että voit hallita luonnosteltua Series-sarjaa sovelluksessa ja julkaistua Series-sarjaa tietokoneellasi.

Series-sarjan hallinta sovelluksessa:
1. Siirry
profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta profiilisi esittelyssä olevaa
Series-linkkiä ja napauta sitten Siirry Series-portaaliin.
3. Napauta Series-sarjaluonnosta, jota haluat hallita. Video-osiossa voit:
   ༚  lisätä videoita napauttamalla
+ -painiketta
   ༚  järjestää tai poistaa videoita napauttamalla
Muokkaa-painiketta
4. Napauta yläreunasta Lisää vaihtoehtoja ... -painiketta, napauta Muokkaa Series-sarjan tietoja ja muuta tai lisää tietoja. Voit muokata tai lisätä seuraavia tietoja:
   ༚  otsikko
   ༚  kuvaus
   ༚  kansikuva
   ༚  hinta ༚ alennus
5. Napauta
Seuraava ja napauta sitten Tallenna päivittääksesi muutokset.

Voit myös hallita Series-sarjaasi TikTok-tililtäsi tietokoneella. Täällä voit tarkistaa Series-sarjan tilan ja käyttäjäarviot, muuttaa videoiden järjestystä, poistaa videon ja paljon muuta.

Series-sarjan hallinta tietokoneella:
1. Kirjaudu tilillesi tietokoneselaimella.
2. Klikkaa profiilikuvaasi ja valitse sitten
Series.
3. Klikkaa
Hallinnoi Series-sarjoja.
4. Nyt voit...
   ༚  ladata videoita
   ༚  poistaa videoita
   ༚  muokata Series-sarjan nimeä, kuvausta ja kansikuvaa
   ༚  muokata videon otsikkoa
   ༚  hallita luonnoksia
   ༚  tarkastella ostettujen videoiden kokonaismäärää
   ༚  hallita Series-sarjan alennuksia
   ༚  tarkastella tarkastuksen tilaa
   ༚  tarkastella käyttäjäarvioita
   ༚  muuttaa videoiden järjestystä
   ༚  perua Series-sarjan julkaisun

Muista seuraavat seikat:
•  Et voi muokata Series-sarjan hintaa julkaisemisen jälkeen.
•  Voit muokata Series-sarjan tietoja, videoiden kuvauksia tai kansikuvia enintään viisi kertaa sen julkaisemisen jälkeen.
•  Voit poistaa sovelluksessa vain yksittäisen videon Series-sarjastasi, mutta voit poistaa kokonaisen Series-sarjan tietokoneellasi.

Series-sarjan linkittäminen TikTok-videoon

Voit linkittää Series-sarjan TikTok-videoosi seuraavasti:
1. Ennen kuin julkaiset videon, napauta Lisää linkki TikTok-sovelluksen Julkaisu-näytöltä.
2. Napauta
Series ja valitse Series-sarja, jonka haluat linkittää videoosi.
3. Napauta
Lisää videoon jatkaaksesi.
4. Tee mahdolliset lisämuutokset
Julkaisu-näytössä ja viimeistele napauttamalla Julkaise. Linkki näkyy videossasi kuvatekstin yläpuolella ja ohjaa ihmiset maksumuurin takaisen sisältösi pariin.

Tietoa Series-sarjojen yleisöarvioista

Series-sarjasi ostavat katsojat voivat lähettää arvion, joka julkaistaan Series-näytössä. Voit myös tarkastella kokonaisarvioitasi kohdassa
Hallinnoi Series-sarjoja.