Ongelmasta ilmoittaminen

Voit ilmoittaa kaikista TikTokin käytön aikana mahdollisesti ilmenevistä ongelmista.

Näin ilmoitat ongelmasta:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunasta Profiili.
2. Napauta yläreunan valikkopainiketta ☰ ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta Ilmoita ongelmasta. Sitten voit toimia seuraavasti:
   ༚  Valitse aihe. Sinua voidaan pyytää valitsemaan kullekin aiheelle ala-aihe. Ratkaise ongelma seuraamalla ohjeita. Jos ehdotetut vaiheet eivät korjaa ongelmaa, valitse Ei kysymykseen "Onko ongelmasi ratkaistu?" ja napauta sitten Tarvitsetko lisää apua? ottaaksesi meihin yhteyttä.
   ༚  Vieritä alas ja napauta Juttele kanssamme.
4. Ratkaise ongelma keskustelemalla käyttäjätuen asiantuntijan kanssa.

Voit ottaa yhteyttä myös verkkolomakkeella.

Lue lisää Yhteisön suuntaviivoista ja siitä, miten voit ilmoittaa muista ongelmista tai antaa palautetta TikTokissa.