Käyttäjänimen vaihtaminen

TikTok-tiliisi kuuluu sekä lempinimi että käyttäjätunnus. Käyttäjätunnuksesi sisältää tunnisteen, kuten esimerkiksi @käyttäjätunnus. Tämä tunniste näkyy profiilissasi ja muodostaa profiililinkkisi. Lempinimesi on tilisi nimi, joka näkyy muille koko TikTokissa.

Käyttäjätunnuksen vaihtaminen TikTokissa:
1. Siirry Profiiliin TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta Muokkaa profiilia.
3. Napauta kohtaa Käyttäjätunnus ja syötä haluamasi nimi.
4. Napauta Tallenna.

Lue lisää lempinimen vaihtamisesta.

Tärkeää tietoa:
•  Käyttäjätunnuksen voi vaihtaa kerran kuukaudessa.
•  Jos luovut käyttäjätunnuksestasi, et voi lisätä kyseistä käyttäjätunnusta tilille hetkeen.
•  Käyttäjätunnuksen vaihtaminen vaihtaa myös profiililinkin.
•  Käyttäjätunnus voi sisältää vain kirjaimia, numeroita, alaviivoja ja pisteitä. Pisteitä ei kuitenkaan voi lisätä käyttäjätunnuksen loppuun. Lue lisää siitä, miten voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat vaihtaa vahvistetun tilin käyttäjätunnuksen.