Yksityisviestit

Siirry osioon

Tietoa yksityisviesteistä TikTokissa  •  Kuka voi lähettää yksityisviestejä TikTokissa  •  Näin löydät yksityisviestisi  •  Näin lähetät yksityisviestejä  •  Näin lähetät viestipyynnön   •  Näin käytät tarroja yksityisviestissä  •  Ryhmäkeskustelut TikTokissa

Tietoa yksityisviesteistä TikTokissa

Yksityisviesteillä voit olla yhteydessä kavereihisi ja yhteisöön TikTokissa. Yksityisviesteillä voit lähettää ja vastaanottaa viestejä ja TikTok-videoita suoraan TikTokissa.

TikTokin yksityisviesteillä voit
•  jakaa TikTok-videoita muille
•  lähettää ja vastaanottaa viestejä yhteisten seurattujen kavereiden, ehdotettujen kavereiden ja yhteyshenkilöiden sekä mahdollisesti tuntemiesi henkilöiden kanssa
•  säätää yksityisyysasetuksia sen määrittämiseksi, kuka voi lähettää sinulle yksityisviestejä
•  säätää ilmoitusasetuksia
•  tehdä ilmoituksia tileistä ja sisällöstä, jotka rikkovat Yhteisön suuntaviivoja
•  tarkistaa, kuka on lukenut yksityisviestisi
•  nähdä, kuka on aktiivisena tai ollut vähän aikaa sitten aktiivisena.

Kuka voi lähettää yksityisviestejä TikTokissa?

Seuraavat voivat lähettää TikTok-yksityisviestejä:
•  Rekisteröityneet, vähintään 16-vuotiaat käyttäjät. Vanhemmat ja huoltajat voivat asettaa rajoituksia tähän ominaisuuteen Perhemoodilla.
•  Kuka tahansa, jolla on lupa lähettää yksityisviestejä muille. Voit itse määrittää yksityisyysasetuksissa, kuka voi lähettää sinulle yksityisviestejä. Pidä mielessä, että jos päivität yksityisviestiasetukseksi
Ei kukaan, et voi vastaanottaa yksityisviestejä. Voit edelleen tarkastella postilaatikkosi viestihistoriaa, mutta et voi vastaanottaa uusia viestejä.

Näin löydät yksityisviestisi

Yksityisviestien lukeminen TikTokissa:
1. Siirry
postilaatikkoosi TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Siirry keskusteluun napauttamalla sen nimeä.

Yksityisviestien lähettäminen

Voit jakaa TikTok-videoita, tehosteita, hashtageja, ääniä ja muuta sisältöä yksityisviestillä.

Sisällön lähettäminen yksityisviestillä:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videoon tai muuhun jaettavaan sisältöön, kuten tehosteeseen, hashtagiin tai ääneen, jonka haluat jakaa.
   ༚  Voit hakea sisältöä napauttamalla
hakupainiketta ylhäältä ja kirjoittamalla hakukenttään hakusanan.
   ༚  Voit myös napauttaa tehostetta, hashtagia tai ääntä suoraan videosta jakaaksesi sen.
2. Napauta
Jaa-painiketta. Voit myös painaa pitkään videota, jonka haluat jakaa.
3. Napauta sen käyttäjän profiilikuvaa, jonka kanssa haluat jakaa sisältöä. Voit halutessasi valita useita käyttäjiä.
4. Kirjoita valinnainen viesti ja napauta
Lähetä.

Yksityisiä videoita ei voi jakaa. Jos videon luoja muuttaa videonsa tilan julkisesta yksityiseksi, kun olet jakanut kyseisen videon viestissä, video ei ole enää käytettävissä eikä sitä voi katsoa.

Näin lähetät yksityisviestin postilaatikostasi:
1. Siirry
postilaatikkoosi TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Nyt voit lähettää viestin:
   ༚  Jos sinulla on viimeaikaisia viestejä, siirry haluamaasi keskusteluun napauttamalla nimeä
viestilistalla.
   ༚  Kun seuraat jotakuta, joka myös seuraa sinua takaisin, voit aloittaa keskustelun myös napauttamalla yläreunan
Keskustelu-painiketta ja hakemalla käyttäjää tai valitsemalla käyttäjän.
3. Kirjoita viesti.
Emoji-painiketta napauttamalla voit valita GIFejä, emojeita ja tarroja.
4. Napauta
Lähetä-painiketta.
5. Katsottuasi kanssasi jaetun videon voit vastata viestiin myös käyttämällä viestipalkin yläpuolella tai videon alapuolella näkyviä vastausehdotuksia. Jaettujen videoiden vastausehdotukset perustuvat videon sisältöön. Ominaisuus ei ole tällä hetkellä kaikkien käytettävissä. Kun seuraat jotakuta, joka seuraa sinua takaisin, voit myös vaihtoehtoisesti siirtyä hänen profiiliinsa ja lähettää hänelle viestin napauttamalla
Viesti-kohtaa.

Et voi lähettää yksityisviestiä seuraajalle, joka on asettanut yksityisviestiasetuksekseen
Ei kukaan.

Yksityisviestien lähettäminen

Ennen kuin voit lähettää yksityisviestin käyttäjälle, joka ei seuraa sinua, hänen on hyväksyttävä viestipyyntösi.

Näin lähetät viestipyynnön:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidassa olevaa
Postilaatikko-kohtaa.
2. Napauta
Keskustelu -painiketta ylälaidasta ja siirry keskusteluun hakemalla käyttäjää tai valitsemalla käyttäjän nimen. Käyttäjän nimi näkyy vain, jos seuraat häntä, riippumatta siitä, seuraako hän sinua takaisin. Voit myös mennä suoraan käyttäjän profiiliin ja napauttaa kohtaa Viesti.
3. Kirjoita viesti. Voit myös lähettää emojin napauttamalla
Emoji-painiketta.
4. Napauta
Lähetä-painiketta.

Kun pyyntösi hyväksytään, voit lähettää lisää viestejä.

Tietoa viestipyynnöistä:
•  Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit vastaanottaa viestipyyntöjä.
•  Voit lähettää vain yhden viestipyynnön tai jos vastaanottajan yksityisviestiasetukseksi on asetettu
Kaikki, voit lähettää enintään kolme pyyntöä.
•  Voit lähettää yksityisviestejä vain käyttäjälle, joka on hyväksynyt viestipyyntösi. Jos vastaanottaja poistaa pyynnön tai ei vastaa, et voi lähettää hänelle viestiä.
•  Et voi lähettää viestipyyntöjä käyttäjälle, jos yksityisviestien lähettäminen on estetty sinulta, vastaanottaja on estänyt sinut tai jos vastaanottajan yksityisviestiasetuksena on
Ei kukaan.

Tarrojen käyttäminen yksityisviesteissä

Tarrojen lähettäminen yksityisviestillä:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa postilaatikossa olevaan keskusteluun.
2. Napauta viestipalkin
Emoji-painiketta.
3. Napauta
Tarrakauppa-painiketta.
4. Valitse tarra kohdasta
Videotarrat- tai Tarrakokoelmat-välilehdeltä.

Videotarrat:
   ༚  Napauta videotarraa lähettääksesi sen yksityisviestillä.
   ༚  Voit lajitella suodattimella tarrat suosion, julkaisuajan tai trendaavuuden mukaan.
   ༚  Voit lisätä tarran viestisuosikkien
välilehdelle napauttamalla tarran viestisuosikkien painiketta. Voit poistaa tarran suosikeista napauttamalla sitä uudelleen.
   ༚  Jos haluat nähdä tarran tiedot, paina sitä pitkään. Täällä voit tarkastella kaikkia sisällönluojan profiilissa olevia tarroja, katsoa alkuperäisen videon tai tehdä ilmoituksen tarrasta.

Tarrasarjat:
   ༚  Tallenna tarrasarja valitsemalla
Lisää. Tarrasarja lisätään tarrapaneeliin, jolloin sitä voi käyttää yksityisviestissä.
   ༚  Kun lisäät tarrasarjan, valitse
Käytä. Sinut siirretään tarrapaneeliin, jossa voit lähettää tarran yksityisviestinä.
   ༚  Voit tarkastella kaikkia tallennettuja tarrasarjoja valitsemalla ylhäältä
Lisätty. Voit muuttaa niiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla, tai tarvittaessa poistaa niitä napauttamalla Poista-painiketta poistettavan tarrakokoelman viereltä.

Videotarran luominen yksityisviestissä:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa postilaatikossasi olevaan yksityisviestiin.
2. Napauta
Emoji-painiketta.
3. Napauta
Luo tarra -painiketta viestisuosikkien välilehdellä.
4. Valitse video
Tykätyt-, Julkaistut- tai Suosikit-välilehdeltä.
5. Muokkaa tarraa tarvittaessa. Voit lisätä tekstiä tai rajata videon. Kun olet valmis, valitse
Seuraava.
6. Seuraavaksi:
   ༚  Voit valita, kuka voi löytää ja käyttää videotarraasi TikTokissa, ottamalla asetuksen
Tee julkinen käyttöön tai pois käytöstä. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.
   ༚  Jos päätät pitää tarran julkisena, voit lisätä tarraan enintään 10 avainsanaa, jolla autat muita löytämään sen. Vain teksti ja emojit ovat sallittuja.
7. Valitse
Luo tarra. Tarra lisätään viestisuosikkien välilehdelle ja on valmis käytettäväksi. Voit poistaa tarran viestisuosikkien välilehdeltä pitämällä sitä painettuna ja valitsemalla Poista.

Kaikki luomasi tarrat ovat myös saatavilla profiilissasi, josta voit lähettää niitä yksityisviestillä, katsoa alkuperäisen videon, lisätä ne tarrakauppaan tai poistaa ne. Lue lisää TikTokin tarroista.

Ryhmäkeskustelut TikTokissa

Ryhmäkeskustelussa voit lähettää yksityisviestejä usealle käyttäjälle samanaikaisesti. Luo oma ryhmäsi tai liity jo olemassa olevaan ryhmään.

Huom. Ryhmäkeskustelut eivät ole tällä hetkellä käytettävissä kaikkialla.

Näin luot ryhmäkeskustelun

Postilaatikosta:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidassa olevaa Postilaatikko-kohtaa.
2. Napauta ylälaidan Keskustelu-painiketta. Voit myös napauttaa nimeä Viestit-listalla siirtyäksesi keskusteluun ja napauttaa yläreunan Lisää vaihtoehtoja… -painiketta.
3. Valitse kaverit, jotka haluat lisätä ryhmään. Muista, että voit lisätä ryhmäkeskusteluun vain yhteisiä, seurattuja kavereita.
4. Napauta Aloita ryhmäkeskustelu.

Julkaisusta:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videoon, jonka haluat jakaa.
2. Napauta Jaa -painiketta tai pidä videota painettuna nähdäksesi jakamisvaihtoehdot.
3. Valitse Luo ryhmäkeskustelu kavereiden kanssa ja valitse kaverit, joiden kanssa haluat jakaa. Voit valita enintään 31 henkilöä.
4. Kirjoita valinnainen viesti ja napauta Lähetä.

Ryhmäkeskusteluun liittyminen

Voit liittyä jo olemassa olevaan ryhmäkeskusteluun kutsun kautta:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidassa olevaa Postilaatikko-kohtaa.
2. Napauta kutsua.
3. Napauta kohtaa Liity ryhmään.

Muista, että vain kaverisi voivat kutsua sinut liittymään ryhmäkeskusteluihin, paitsi jos yksityisviestien yksityisyysasetukseksi on asetettu Ei kukaan.