Brug af aktiviteter uden for TikTok til annoncemålretning

Du kan administrere, hvordan dine aktiviteter uden for TikTok påvirker de annoncer, du ser på TikTok.

Sådan gennemgår og opdaterer du dine indstillinger for målretning af annoncer:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Annoncer.
5. Slå indstillingen Brug af aktiviteter uden for TikTok til annoncemålretning til eller fra.

Bemærk: Du vil altid se annoncer på TikTok baseret på, hvad du laver på TikTok, eller andre data, der er beskrevet i vores Privatlivspolitik.