Anmeld et problem

Du kan anmelde eventuelle problemer, der måtte opstå, mens du bruger TikTok.

Sådan anmelder du et problem på TikTok

Du kan indsende en anmeldelse på TikTok om en række forskellige emner. For at anmelde et problem:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen. Hvis du ikke er logget ind, kan du blive bedt om at gøre det.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv, og vælg Anmeld et problem.
4. Vælg et emne. Du kan blive bedt om at vælge et underemne inden for hver kategori. Følg de angivne trin for at løse problemet.

Få mere at vide om vores retningslinjer for fællesskabet, og hvordan du anmelder andre problemer eller deler feedback på TikTok.