Anmeld et problem

Du kan anmelde eventuelle problemer, der måtte opstå, mens du bruger TikTok.

Sådan anmelder du et problem:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu ☰ øverst, og vælg derefter Indstillinger og privatliv.
3. Tryk på Anmeld et problem. Herfra kan du:
   ༚  Vælge et emne. Du bliver muligvis bedt om at vælge et underemne inden for hvert emne. Følg vejledningen for at løse problemet. Hvis de foreslåede trin ikke løser dit problem, skal du svare Nej på spørgsmålet "Er dit problem løst?" og derefter trykke på Har du brug for mere hjælp? for at kontakte os med yderligere oplysninger.
   ༚  Rulle ned og trykke på Chat med os.
4. Chat med vores support for at løse problemet.

Du kan også kontakte os via vores online-anmeldelsesformular.

Få mere at vide om vores retningslinjer for fællesskabet, og hvordan du anmelder andre problemer eller deler feedback om TikTok.