Ændring af dit brugernavn

Din TikTok-konto indeholder både et kaldenavn og et brugernavn. Dit brugernavn indeholder et hashtag, det kan f.eks. være @brugernavn. Hashtagget vises på din profil og udgør dit profillink. Dit kaldenavn er navnet på din konto, der vises for andre på TikTok.

Sådan skifter du dit brugernavn på TikTok:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på Rediger profil.
3. Tryk på Brugernavn, og indtast dit ønskede navn.
4. Tryk på Gem.

Få mere at vide om, hvordan du skifter dit kaldenavn.

Vigtigt at vide:
•  Dit brugernavn kan skiftes en gang hver 30. dag.
•  Hvis du opgiver dit brugernavn, kan du ikke føje det brugernavn til en konto i en kort periode.
•  Hvis du skifter dit brugernavn, skiftes dit profillink også.
•  Brugernavne kan kun indeholde bogstaver, tal, understregninger og punktummer. Der kan dog ikke tilføjes punktum i slutningen af et brugernavn.

Få mere at vide om, hvordan du kontakter os, hvis du gerne vil skifte brugernavnet på din bekræftede konto.