E-mail og telefonnummer

Gå til en sektion

Kan man bruge den samme e-mail på flere TikTok-konti?  •  Sådan tilføjer, ændrer eller fjerner du din e-mail på TikTok  •  Kan man bruge det samme telefonnummer på flere TikTok-konti?  •  Sådan tilføjer, ændrer eller fjerner du dit telefonnummer på TikTok

Kan man bruge den samme e-mail på flere TikTok-konti?

Da din e-mailadresse kun kan knyttes til én TikTok-konto, kan du ikke bruge den samme e-mailadresse til at oprette flere eller flere konti. Hvis du vil oprette en ny konto, skal du bruge en anden e-mailadresse eller ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din eksisterende konto.
Husk:
•  Du kan nulstille din adgangskode, hvis du har problemer med at logge ind på din TikTok-konto.
•  Hvis du sletter din TikTok-konto, der i øjeblikket er knyttet til din e-mailadresse, deaktiveres den i 30 dage og slettes derefter permanent. Efter 30 dage kan du forbinde denne e-mail til en ny konto.

Sådan finder du den e-mailadresse, der er knyttet til din TikTok-konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto.
5. Tryk på Brugeroplysninger, og tryk derefter på E-mail.

Sådan tilføjer, ændrer eller fjerner du din e-mail på TikTok

Du kan til enhver tid tilføje eller ændre din e-mail fra dine kontoindstillinger og fjerne den, når du har angivet en alternativ metode til at logge ind på din konto.

Vi anbefaler, at du altid føjer et mobiltelefonnummer til din konto for at hjælpe dig med at tilgå din konto, hvis du nogensinde mister adgang til din e-mail. Hvis du føjer dit telefonnummer til din konto, kan du muligvis også styrke din kontosikkerhed med 2-trinsbekræftelse og forbedre og tilpasse din annonceoplevelse.

Få mere at vide om, hvordan din e-mail bruges på TikTok..

Sådan tilføjer du en e-mailadresse til din konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto, og tryk derefter på Brugeroplysninger.
5. Tryk på E-mail, indtast din e-mailadresse, og tryk derefter på Send kode for at bekræfte din identitet.
6. Indtast bekræftelseskoden, der er sendt til din e-mail.

Sådan ændrer du den e-mailadresse, der er knyttet til din TikTok-konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto, og tryk derefter på Brugeroplysninger.
5. Tryk på E-mail, tryk derefter på Skift e-mail, og indtast bekræftelseskoden, der er sendt til din nuværende e-mail. 6. Indtast den nye e-mailadresse på den næste skærm, tryk derefter på Send kode, og indtast bekræftelseskoden, der er sendt til din opdaterede e-mail.

Bemærk: Da vi sender bekræftelseskoder til din e-mail, skal både den gamle og den nye e-mailadresse, der er knyttet til kontoen, være aktive og bekræftede.

For at fjerne den e-mailadresse, der er knyttet til din konto:
1. Tryk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto.
5. Tryk på Brugeroplysninger, og tryk derefter på E-mail.
6. Vælg Fjern tilknyttet e-mail, og tryk derefter på Fortsæt med at fjerne tilknytningen.
7. Indtast bekræftelseskoden, der er sendt til din e-mail.

Kan man bruge det samme telefonnummer på flere TikTok-konti?

Da dit mobiltelefonnummer kun kan knyttes til en enkelt TikTok-konto, kan du ikke bruge det samme telefonnummer til at oprette en anden eller flere konti. Hvis du vil oprette en ny konto, skal du bruge et andet telefonnummer eller ændre det telefonnummer, der er knyttet til din eksisterende konto.

Husk:
•  Du kan nulstille en adgangskode, hvis du har problemer med at logge ind på din TikTok-konto.
•  Hvis du sletter din TikTok-konto, der i øjeblikket er knyttet til dit telefonnummer, deaktiveres den i 30 dage og slettes derefter permanent. Efter 30 dage kan du forbinde dette telefonnummer til en ny konto.

Sådan finder du det telefonnummer, der er knyttet til din konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst på siden.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto, og tryk derefter på Brugeroplysninger.
5. Tryk på Telefonnummer.

Sådan tilføjer, ændrer eller fjerner du dit telefonnummer på TikTok

Du kan til enhver tid tilføje eller ændre dit mobiltelefonnummer fra dine kontoindstillinger og fjerne det, når du har angivet en alternativ metode til at logge ind på din konto. Vi anbefaler, at du tilføjer en e-mail til din konto for at hjælpe dig med at tilgå din konto, hvis du mister adgang til dit mobiltelefonnummer. Ved at føje din e-mail til din konto kan du muligvis også styrke din kontosikkerhed med 2-trinsbekræftelse og forbedre og tilpasse din annonceoplevelse. Få mere at vide om, hvordan dit telefonnummer bruges på TikTok.

Sådan føjer du et telefonnummer til din konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto.
5. Tryk på Brugeroplysninger og derefter på Telefonnummer.
6. Angiv den verifikationskode, der er blevet sendt til din mobilenhed.

Sådan ændrer du det telefonnummer, der er knyttet til din konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto.
5. Tryk på Brugeroplysninger og derefter på Telefonnummer.
6. Angiv dit nye telefonnummer på næste skærmbillede, og tryk derefter på Send kode, og angiv den verifikationskode, der er blevet sendt til din opdaterede mobilenhed.

Bemærk: Da vi sender verifikationskoder til din enhed, skal både det gamle og det nye telefonnummer, der er knyttet til kontoen, være aktivt og bekræftet.

Sådan fjerner du det telefonnummer, der er knyttet til din konto:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen ☰ Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Konto.
5. Tryk på Brugeroplysninger og derefter på Telefonnummer.
6. Vælg Fjern tilknyttet telefon, og tryk derefter på Fortsæt med at fjerne tilknytningen.
7. Indtast bekræftelseskoden, der er sendt til din mobil.

Få mere at vide om, hvordan du gør din konto sikker.