Forældre og værger

Spring til et afsnit

Ressourcer for teenagere og familier  •  Alderskrav på TikTok  •  Forældre- eller værgeejede konti  •  Administrer din teenagers konto

Ressourcer for teenagere og familier

Når teenagere begynder at opbygge en tilstedeværelse på nettet, opfordrer vi familierne til at snakke om, hvordan man navigerer på nettet. Vi ønsker at skabe et sikkert og imødekommende fællesskab for teenagere på TikTok, og vi har ressourcer, der kan hjælpe dig og din teenager med at færdes online.

For yderligere oplysninger om digital sikkerhed, herunder vores værktøjer til sikkerhed og privatliv, kan du besøge Vejledning til værger i vores sikkerhedscenter.

Alderskrav på TikTok

TikTok er tilgængelig for personer på 13 år og derover (eller andre aldre som angivet i vores privatlivspolitik og tjenestevilkår). Hvis du bor i USA og har et barn, der er mindre end 13 år gammelt, kan du få mere at vide om, hvordan dit barn kan oprette en konto, der giver adgang til en version af TikTok, som er specifikt designet til yngre børn.

Hvis du er forælder eller værge, og du gerne vil have TikTok til at slette kontoen for dit barn under 13 år, kan du kontakte os via vores online anmeldelsesformular. Hvis du bor i USA, skal du dog kontakte os via denne webformular for privatliv.

Forældre- eller værgeejede konti

Vi forstår, at forældre eller værger kan vælge at oprette en konto, der viser deres børn på mindre end 13 år. For at undgå, at en sådan konto bliver fjernet, skal den vise tydeligt voksent ejerskab af kontoen, herunder voksen medvirken til at producere indholdet. Ellers suspenderer vi kontoen. Hvis du mener, at vi har begået en fejl, kan du indsende en anke.

Administrer din teenagers konto

Som forælder eller værge kan du ved hjælp af Familietilstand på TikTok tilpasse sikkerhedsindstillingerne for din teenager, så de passer til jer.

Alle på TikTok kan ophæve offentliggørelsen af deres konto ved at deaktivere deres konto eller slette den permanent. Forældre eller værger, der bor i USA i Connecticut eller Florida, kan desuden kontakte os med yderligere forespørgsler vedrørende deres teenagers konto. Hvis din teenager bor i Connecticut, kan du anmode om at slette din teenagers konto eller trække offentliggørelsen af den tilbage.

Hvis din teenager bor i Florida, kan du anmode om at slette din teenagers konto, rette den eller downloade oplysninger om den.

Vigtige ting at vide:
•  Du skal vælge Connecticut eller Florida som stat for at fortsætte anmodningsprocessen.
•  For at bekræfte din identitet vil vi bede dig om en selfie, hvor du holder et foto-ID udstedt af myndighederne. Du kan tildække eventuelle dele af dit ID, som du har en juridisk ret eller pligt til at tildække.
•  Så snart vi har bekræftet din anmodning, påbegynder vi processen med at slette dine indsendte oplysninger, inklusive alle selfies og fotos af dit ID.
•  Hvis din teenager bor i Connecticut, giver vi teenageren besked og sletter kontoen eller trækker offentliggørelsen af den tilbage.
•  Hvis din teenager bor i Florida, giver vi din teenager besked, før vi sletter kontoen eller giver dig de downloadede kontooplysninger.