Bruke aktivitetsdata utenfor TikTok for målrettet annonsering

Du kan administrere hvordan aktivitetene dine utenfor TikTok påvirker annonsene du ser på TikTok.

Slik går du gjennom og oppdaterer innstillingene dine for målrettet annonsering:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny-knappen øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Annonser.
5. Slå innstillingen Bruke aktivitetsdata utenfor TikTok for målrettet annonsering på eller av.

Merk: Du vil alltid se annonser på TikTok basert på hva du gjør på TikTok eller andre data, som beskrevet i våre retningslinjer for personvern.