Rapportere et problem

Du kan rapportere eventuelle problemer som dukker opp mens du bruker TikTok.

Slik rapporterer du et problem:
1. Trykk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Trykk på Meny ☰ øverst, og velg deretter Innstillinger og personvern.
3. Trykk på Rapporter et problem. Her kan du gjøre følgende:
   ༚  Velge et emne. Du blir kanskje bedt om å velge et underemne innenfor hvert emne. Følg instruksjonene for å løse problemet. Hvis de foreslåtte trinnene ikke løser problemet, kan du trykke Nei på spørsmålet «Er problemet ditt løst» og så på Trenger du mer hjelp? for å kontakte oss med flere detaljer.
   ༚  Bla ned og trykke på Chat med oss.
4. Chat med brukerstøtten vår for å løse problemet.

Du kan også kontakte oss gjennom rapporteringsskjemaet vårt på nett.

Les mer om retningslinjene for fellesskapet og hvordan du rapporterer andre problemer eller deler tilbakemeldinger på TikTok.