Endre brukernavn

TikTok-kontoen din inneholder både et kallenavn og et brukernavn. Brukernavnet ditt inneholder en tagg, for eksempel @username. Denne taggen vises i profilen din og utgjør profillenken. Kallenavnet er navnet på kontoen din som vises for andre brukere på TikTok.

Slik endrer du brukernavnet på TikTok:
1. Trykk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Trykk på Rediger profil.
3. Trykk på Brukernavn, og skriv inn navnet du vil ha.
4. Trykk på Lagre.

Finn ut mer om endring av brukernavn.

Viktige ting du bør vite:
•  Brukernavnet kan endres hver 30. dag.
•  Hvis du gir fra deg brukernavnet, vil du ikke kunne bruke det brukernavnet på en konto på en liten stund.
•  Når du endrer brukernavn, endres også profillenken.
•  Brukernavn kan bare inneholde bokstaver, tall, understreker og punktum. Du kan imidlertid ikke ha punktum som siste tegn i et brukernavn.

Finn ut mer om hvordan du kan kontakte oss hvis du vil endre brukernavnet på en verifisert konto.