Een probleem melden

Je kunt elk probleem melden dat zich voordoet terwijl je TikTok gebruikt.

Zo meld je een probleem:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op Menu ☰ en selecteer vervolgens Instellingen en privacy.
3. Tik op Een probleem melden. Van hieruit kun je het volgende doen:
   ༚  Selecteer een onderwerp. Je wordt mogelijk gevraagd om binnen elk onderwerp een subonderwerp te selecteren. Volg de instructies om het probleem op te lossen. Als de voorgestelde stappen je probleem niet oplossen, tik dan op Nee bij de vraag 'Is je probleem opgelost?' en tik op Meer hulp nodig? om contact met ons op te nemen met verdere informatie.
   ༚  Scroll naar beneden en tik op Chat met ons.
4. Chat met onze helpdesk om het probleem op te lossen.

Je kunt ook contact met ons opnemen via ons online meldingsformulier.

Lees meer over onze Communityrichtlijnen en hoe je andere problemen meldt of feedback geeft op TikTok.