Je gebruikersnaam wijzigen

Je TikTok-account bevat zowel een nickname als een gebruikersnaam. Je gebruikersnaam bevat een tag, bijvoorbeeld @gebruikersnaam. Deze tag wordt weergegeven op je profiel en vormt je profiellink. Je nickname is de naam van je account die op TikTok aan anderen wordt getoond.

Zo wijzig je je gebruikersnaam op TikTok:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op Profiel bewerken.
3. Tik op Gebruikersnaam en voer je gewenste naam in.
4. Tik op Opslaan.

Lees meer over het wijzigen van je nickname.

Belangrijke dingen om te weten:
•  Je gebruikersnaam kan één keer per 30 dagen worden gewijzigd.
•  Als je je gebruikersnaam opgeeft, kun je die gebruikersnaam gedurende een korte periode niet aan een account toevoegen.
•  Als je je gebruikersnaam wijzigt, verandert ook je profiellink.
•  Gebruikersnamen mogen alleen letters, cijfers, underscores en punten bevatten. Er mag echter geen punt aan het einde van de gebruikersnaam staan.

Lees meer over hoe je contact met ons kunt opnemen als je de gebruikersnaam van je geverifieerde account wilt wijzigen.