Anmäla ett problem

Du kan anmäla problem som du stöter på när du använder TikTok.

Anmäl ett problem:
1. Tryck på Profil längst ned i TikTok-appen.
2. Tryck på knappen Meny ☰ längst upp och välj sedan Inställningar och sekretess.
3. Tryck på Anmäl ett problem. Här kan du:
   ༚  Välja ett Ämne. Du kan bli ombedd att välja ett underämne inom varje ämne. Följ anvisningarna för att lösa problemet. Om de föreslagna stegen inte löser problemet trycker du på Nej på frågan ”Är problemet löst?” och sedan på Behöver du mer hjälp? för att kontakta oss med mer information.
   ༚  Skrolla ner och tryck på Chatta med oss.
4. Chatta med vår supportavdelning för att lösa problemet.

Du kan också kontakta oss via vårt formulär för att göra en anmälan online.

Ta reda på mer om våra Communityregler och hur du anmäler andra problem eller delar feedback på TikTok.